Dirk I is nieuwe prins van de Neutenkrakers

KLARENBEEK – Zaterdag is Dirk Veldwachter uit Klarenbeek geperesenteerd als prins Dirk I van de Neutenkrakers. Tijdens het feest in ‘Het Krakershol’ De Nieuwe Zweep werd het een gezellig feest. Jeugdprins Antonie gaat de jongste feestgroep vertegenwoordigen.

Aan de vooravond van de prinsverkiezing werd tussen 19.00 uur en 21.00 uur de verkiezing gehouden voor de jeugd van Klarenbeek. Ook dit jaar was de inschrijving om mee te doen met de jeugdraad van 11 weer groot. Het was een leuke gezellige avond voor de jeugd, de ongeveer 70 jeugdigen hadden een uitnodiging gekregen voor deze avond. De jeugdraad was de hele avond aanwezig en genoot van hun nieuwe functie als jeugdraadslid. Na flink te hebben gefeest met de muziek van Sorrento werd rond 20.00 uur de nieuwe jeugdprins en prinses bekend gemaakt. Jeugdprins Antonie en Jeugdprinses Manouk mogen zich het aankomende jaar het jeugd prinselijk paar der Neutenkrakers noemen.

Om 21.00 uur gingen de deuren open voor de prinsverkiezing. 300 Bezoekers kwamen deze avond om samen met de Magic Showband, Sorrento en de Prinsverkiezing er een geslaagd feest van te maken. Traditioneel werd om 11 minuten over 11 het startsein gegeven om afscheid te nemen van Prins Christian en de nieuwe prins voor te stellen: Dirk I. De vader van de jeugdprins was erg vereerd met deze titel en stelde vervolgens zijn prinses Carola, adjudant Frank en nar Koen voor.
De 44-jarige Dirk Veldwachter, al jaren wonende in Klarenbeek is trouw bestuurslid van de vereniging en goede organisator. Onder zijn leiding is de jeugdraad van 11 weer actief in Klarenbeek. Oud prins Christian overhandigde niet zelf de scepter aan de nieuwe prins, maar liet dit over aan de nieuwe jeugdprins van de Neutenkrakers, Prins Antonie. Vol verrassing was het dan ook voor de Prins dat hij s’ avonds met zijn zoon op het podium stond om samen heerser over Het Neutendarp te zijn. Meer foto’s en informatie op: www.cvdeneutenkrakers.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.