Zieke hond vastgebonden achtergelaten in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 1 november kwam bij het dierenasiel de melding binnen dat aan de Elsbosweg in Klarenbeek een bruine Labrador (reu) zat vastgebonden aan een boom. Het dier bleek ziek. Pas een week later, op vrijdag 8 november werd de politie van dit feit op de hoogte gesteld.

Bij onderzoek door een dierenarts bleek dat het naar schatting 8 jaar oude dier ziek was, waarna het meerdere dagen met medicatie werd behandeld. Helaas leidde dit niet tot zijn herstel en heeft de dierenarts het dier moeten laten inslapen.
Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond. Zij wil daarnaast in contact komen met getuigen die aan de Elsbosweg (omgeving Scoutinggebouw) iets hebben gezien of gehoord dat met dit feit te maken heeft. Ook vraagt zij mensen, waar sinds eind oktober in hun buurt een bruine Labrador (reu) ‘ontbreekt’ contact met haar op te nemen.

Informatie kan worden verstrekt via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000. Naar het achterlaten van de hond wordt een onderzoek ingesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.