Voor Chic & Shanty en Amady “volle bak” in Laag Soeren

BRUMMEN – Zondag 10 november gaven Accordeonvereniging Amady en Vrouwenkoor Chic & Shanty, beiden afkomstig uit Brummen, een spetterend herfstconcert in café restaurant “ De Harmonie” in Laag Soeren. Voor beide verenigingen was dit het eerste gezamenlijke optreden. Chic & Shanty liet, onder leiding van Anja Luyt, een mix van een Engels- en Nederlandstalig repertoire uit de 60- en 70-tiger jaren horen.
Terwijl dirigent Jeroen Gullikers Amady liet starten met “aan het strand stil en verlaten” en aan het eind van de middag hun optreden afsloot met onder meer de prachtige filmmuziek van Enrico Morricone.
Met drie gezamenlijke nummers kwam er een eind aan het Herfstconcert in Laag Soeren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.