Monumentenboek Brummen

BRUMMEN – Bij de Vroolijke Frans in Broek opende de streekproductenmarkt met de presentatie van een bijzonder foto- en verhalenboek over Brummense monumenten. Een kijkje achter de deur van monumenten in de gemeente Brummen. Wethouder Hennie Beelen kreeg het eerste exemplaar aangeboden door fotografe Léontine van Geffen-Lamers. Het boek is gevuld met beeldschone foto’s van details uit monumentale panden in Hall, Eerbeek ,Voorstonden en Brummen. De foto’s zijn aangevuld met anekdotes en verhalen van en over de bewoners, geschreven door Marguerite Tuijn. Op de bijbehorende website www.monumenten-boek.nl kan men meer verhalen lezen en eigen aanvullingen kwijt. Het boek is te koop via de website of in Brummen bij Jumbo, Primera en Sol Luna en in Eerbeek bij boekhandel Hendriks, Jumbo en Primera.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.