Laatste stukje singelproject

DOESBURG – Het project waar al vele maanden aan wordt gewerkt en wat voor de nodige overlast zorgde op de singels rond Doesburg, nadert z’n voltooiing. Aannemer Hoornstra is momenteel bezig met de laatste fase van het singelproject. Het betreft het deel de Koepoortwal / Koepoortdijk, vanaf parkeerplaats De Bleek tot de Verhuellweg. En ook deze wegwerkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de binnenstad. De afrit bij de brug is zelfs helemaal afgesloten.

Tot 29 november kan geen gebruik worden gemaakt van op- en afritten nabij de IJsselbrug richting Centrum. Parkeerplaats De Bleek is alleen bereikbaar via de singels vanaf de Kraakselaan. Fietsers van en naar Dieren kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik blijven maken van de op- en afrit.

Met de afronding van de werkzaamheden is een grote klus goed afgesloten en, zoals het er nu naar uit ziet, ook keurig binnen het vastgestelde budget. Daar bestond vooraf wat twijfel over, gezien recente ervaring in het Noordelijk Molenveld. De gemeenteraad werd toen min of meer gedwongen heel veel geld extra beschikbaar te stellen. Bij het singelproject bleek dat niet nodig en het resultaat is in ieder geval geslaagd. Aanzien en vooral ook verkeersveiligheid werden enorm verbeterd en de riolering kan weer vele jaren mee.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.