Gewonden bij aanrijding op rotonde Hummelo

HUMMELO – Bij een botsing tussen twee personenauto’s raakten in Hummelo meerdere mensen gewond. Niemand liep ernstig letsel op, wel moesten twee betrokkenen een nacht naar het ziekenhuis ter observatie. Het ongeval gebeurde zondagmiddag rond 12.00 uur op de Zelhemseweg in Hummelo, zo maakte politie pas nu bekend.

De aanrijding ontstond toen een 21-jarige Didamse vermoedelijk te snel een rotonde opreed, waardoor haar auto om zijn as begon te draaien. Op dat moment kwam vanuit een andere richting een auto aanrijden, bestuurd door een 35-jarige man uit Zelhem. De 35-jarige probeerde de tollende auto nog te ontwijken, maar beide auto’s raakten elkaar toch. Hierdoor kwamen de auto’s tot stilstand in de berm. Door de klap werd een bijrijder in de auto van de 21-jarige tegen de ruit aangeslingerd. Deze 18-jarige inwoner van Laag-Keppel raakte daardoor gewond aan zijn hoofd. Ook een 16-jarige jongeman uit ‘s-Heerenberg moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis. Hij zat eveneens bij de Didamse in de auto.

Alle andere betrokkenen werden ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en hoefden niet naar het ziekenhuis. Bij de aanrijding waren de bestuurders niet onder invloed van alcohol. De politie maakt proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.