Tenniskids goed van start bij BTCB

BRUMMEN – De Nederlandse Tennisbond, KNLTB, heeft vanaf september dit jaar een nieuw tennisprogramma voor jonge jeugdspelers geïntroduceerd. Het doel is om het jeugdtennis verslavend leuk te maken. De Beckson Tennis Club Brummen (BTCB) is dan ook actief ingestapt in dit nieuwe programma.
Op verschillende banen leren kinderen van zes tot en met elf jaar met speciale tennisballen spelen, volledig aangepast aan hun niveau. De allerkleinsten beginnen op een kwart baan met zachte tennisballen. De vervolgstappen zijn de driekwart baan en de hele baan met steeds aan het speelveld aangepaste ballen om uiteindelijk, als alle basistechnieken goed zijn aangeleerd, op een grote baan met normale tennisballen te gaan spelen. Uit onderzoek is gebleken dat leren tennissen op deze manier verslavend leuk is.

www.tenniskids.nl
E-mail. btcb@hotmail.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.