Verkoop dorpsfilms Klarenbeek succes

KLARENBEEK – Afgelopen zondag zijn de laatste filmopnames van Klarenbeek gemaakt die gebruikt worden in de dorpsfilm ‘Klarenbeek, ons dorp in beeld’, deel-2. Ditmaal is gebruik gemaakt van een onbemande minihelikopter met een camera aan boord. Dit soort camera’s worden ook gebruikt bij de Formule 1 autoraces en in motorkuipen bij wegraces. De camera is ongeveer twee lucifersdoosjes groot en registreert de beelden in HD filmkwaliteit. Bernd Zwierenberg en Erwin Bouwmeester uit Apeldoorn bezitten deze geavanceerde multikopter en waren bereid belangeloos mee te werken aan de dorpsfilm. Er zijn op vier verschillende locaties in Klarenbeek opnames gemaakt.

Op dit moment zijn er al 2.054 dvd’s van de dorpsfilm verkocht. Dit aantal overtreft ruim de verwachtingen van het achtkoppige filmteam. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor het multifunctioneel centrum en zal bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van SC Klarenbeek. Er kunnen tot 10 december nog dvd’s worden besteld via www.dorpsfilmklarenbeek.nl, een mooi Sinterklaas of Kerst cadeau! Een complete set van 5 dvd’s kost € 49,50 en bestaat uit de dorpsfilms van 1957, 1987, 2000 en 2012-2013. U bezit dan de historie van Klarenbeek vanaf 1957.
In alle dorpsfilms staat de Klarenbekers centraal, het werk, de hobby’s, het vrijwilligerswerk, hun huizen, de verenigingen, het carnaval en nog veel meer. Het genoemde deel 2 van 2012 – 2013 wordt momenteel gemonteerd. Enkele onderwerpen zijn: SC Klarenbeek met alle sportafdelingen, de bouw van medisch centrum De Mölle, de wandelvierdaagse, het hertenkamp, Koninginnedag, Rocktober en nog vele verrassende ontmoetingen. Bijzonder zijn de opnames van het kabouterdorp ‘Klarenbos’. In deel 2 worden ook oudere beelden van Klarenbeek getoond, zoals een concert van Amicitia uit 2001, de uitreiking van de Parel van Gelderland uit 1989 , bouwproject De Zweep uit 1993 en nog andere verrassingen.
De bestelde dvd’s kunnen worden opgehaald bij de kantine van SC Klarenbeek op zondag 12 januari 2014 tussen 12.00 en 15.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.