Home / Dieren / Micro op de planken

Micro op de planken

DIEREN – Toneelvereniging Micro uit Dieren voerde zaterdag voor een vrijwel uitverkocht Theothorne het blijspel De Linkmichel op. Het werkelijk fantastisch gebouwde decor stelde het terras van Gasterij Zonneweelde voor. Het applaus dat de decorploeg na afloop mocht ontvangen, was dan ook meer dan terecht.

In dit blijspel ging Ersin Demirci als ‘de Linkmichel’ er voor zorgen dat zijn baas Krijn Mandersmit (Arthuur Wolthuis) op slinkse wijze een krediet van bankdirecteur Vliex (prachtig neergezet door Duke Jansen) verkrijgt, nodig om het in aanbouw zijnde hotel af te bouwen. Leanders Janssen had deze avond haar debuut, iets wat haar heel goed afging, als gaste van de Zonneweelde. Samen met een aantal anderen (Karen Mensonides als Anneke de serveerster, Dennis van de Ploeg als zaakgelastigde van de sjeik, manusje van alles Sol gespeeld door Jan Verbeek, keukenprins Bets gespeeld door Linda Visser en waardin van een nabijgelegen café gespeeld door Lisca Rensen) zorgden zij voor een aantal komische ontwikkelingen, waar het publiek zeker van genoten heeft. Het publiek reageerde fantastisch op de verwikkelingen waar zij getuigen van mochten zijn. Micro mag dan ook terecht terugkijken op een zeer succesvolle uitvoering. We wachten met smart op hun volgende voorstelling.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.