Woondock rent bedrag bij elkaar voor Ronald McDonald huis

DUIVEN – Gert van Veen heeft vorige week namens Woondock een cheque van maar liefst € 3.054,65 overhandigd aan Irma Heebing van het Ronald McDonald huis in Arnhem. Dit bedrag is de afgelopen tijd opgehaald door de leden van het Running team van Woondock.

Wat begon als een ludiek plan van een klein groepje sportieve collega´s, groeide uit tot een enthousiast runningteam van 12 personen met een gezamenlijk doel: De Posbankloop rennen voor het goede doel. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen werden de Woondock-ondernemers, familieleden en klanten gevraagd de teamleden te sponsoren. Hiervoor stonden onder andere spaarpotten bij de kassa´s van Woondock. Om niet geheel ongetraind aan de start te staan, werden enkele wedstrijden gelopen als training. Zo werden onder andere de Marikenloop en de Bridge to Bridge loop opgefleurd met herkenbare woondock-roze shirtjes.

Omdat Woondock graag een initiatief in uit de eigen regio wilde steunen werd gekozen voor het Ronald McDonals huis in Arnhem. Dit opvanghuis voor familie van zieke en/of revaliderende kinderen moet het zonder steun van de overheid en kan dus iedere donatie goed gebruiken.

Op 29 september was het eindelijk zo ver en stond het Woondock Running Team aan de start van de twee verschillende afstanden van de Posbankloop in Velp. Het was voor de meesten een behoorlijk pittige uitdaging, maar het team heeft hierdoor wel de smaak te pakken. Er worden nu al plannen gemaakt om vanuit Woondock een jaarlijkse sponsoractiviteit op te zetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.