Zie wat je eet

REGIO – Onder de titel “zie wat je eet” krijgen klanten bij aankoop van een nieuwe multifocale bril bij vijf opticiens uit de regio een diner-bon voor twee personen. Deelnemende opticiens zijn Hillenaar Optiek in Doesburg, Borgonjen Optiek in Brummen, Hendriks in Eerbeek, Verdonk Optiek in Dieren en Te Hennepe Optiek in Dieren.


De opticiens werken en denken vanuit de hoogst mogelijke kwaliteit van het zien en vanuit de menselijke kijkbehoefte bekeken. Kwaliteit gaat bij deze opticiens boven kwantiteit. Er worden maatwerk brillenglazen geleverd, zowel multifocaal als ook variabele leesbrillen. De opticiens kunnen ook de vergoeding door de zorgverzekeraar voor de nieuwe bril afhandelen voor de klanten.
Bij aankoop van een complete hoogwaardige multifocale bril, krijgt de klant een diner-bon die is in te wisselen bij De Vroolijke Frans, ’t Kromhout, De Harmonie, De Peerdestal, De Korenmolen, De Zaak, De Waag en De Bonte Hond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.