Informatiebijeenkomst over kerksluiting in Klarenbeek

KLARENBEEK – In de RK Kerk in Klarenbeek wordt donderdag 14 november een belangrijke informatieavond gehouden over de plannen om de parochiekerk binnenkort te sluiten.De locatieraad en pastoraatgroep zou het geweldig vinden als de kerk deze avond goed gevuld is en de Klarenbekers van zich laten horen.

Begin oktober hebben de parochianen van de Onze Lieve Vrouwe ten Hemelopneming-kerk een brief ontvangen over het voornemen van het parochiebestuur om de Klarenbeekse kerk te sluiten. Daarin werd door de locatieraad en pastoraatgroep de parochianen dringend uitgenodigd naar de informatieavond. Nogmaals doen zij een beroep op hen om aanwezig te zijn. Iedereen kan op deze avond reageren. Men kan vragen stellen, suggesties doen, maar ook de teleurstelling en misschien wel de boosheid uitspreken.
De locatieraad en pastoraatgroep zou het geweldig vinden als de kerk deze avond goed gevuld is en de Klarenbekers van zich laten horen. Wie niet kan komen, kan vooraf de boodschap op papier doorgeven aan de leden van de raad.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.