Sportclinics voor jeugd in Klarenbeek

KLARENBEEK – Vanaf januari gaan Kinderopvang Klarenbeek en de Dorpscontactpersonen in Klarenbeek sportclinics organiseren voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit Klarenbeek en omgeving. Iedere maand staan er een of twee sporten centraal.
Sportclinics geven de mogelijkheid om kennis te maken met een sport of een aantal sporten. In vier tot zes weken leren de kinderen de belangrijkste basistechnieken, wedstrijdvormen en spelregels van een sport (of een paar sporten) leren. Zij hoeven dan niet meteen lid te worden van een club en zij kunnen zo kijken of een bepaalde sport iets voor hen is. Natuurlijk hoeven zij na een clinic niet door te gaan in die sport. Ze kunnen ook meedoen met een clinic, omdat ze het gewoon leuk vinden om een paar middagen lekker sportief bezig te zijn, alleen of samen.
Om te bepalen welke sporten worden aangeboden, is een overzichtslijst met mogelijke sporten gemaakt. Op deze sportieve vragenlijst kan iedereen die deel wil nemen aan een of meerdere clinics aangeven welke sport hij/zij graag wil gaan doen.
Op de website www.kinderopvangklarenbeek.nl kan men deze lijst vinden en invullen. Vul de lijst in (uiterlijk voor 15 november) zodat een sport die men leuk vindt misschien binnenkort ook wordt aangeboden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.