Volgend jaar weer Kennedymars in Klarenbeek

KLARENBEEK – In april heeft SC Klarenbeek – in samenwerking met wandelvereniging WS78 – de eerste Kennedymars in Klarenbeek georganiseerd. Dit is een wandeltocht van 80km welke door John F. Kennedy werd geïntroduceerd voor het Marine korps.

Het werd al snel duidelijk dat deze wandelmarathon een schot in de roos was: 240 enthousiaste wandelaars hadden zich hiervoor aangemeld. Er moest zelfs met spoed een limiet op het aantal inschrijvingen worden ingesteld. Zo massaal was de animo! De tocht zelf verliep ook uitermate voorspoedig, massaal kreeg de organisatie van de wandelaars complimenten over met name de uitstekende verzorging en de prachtige routes.

Binnen beide besturen (SC Klarenbeek en WS78) was mede door dit succes al snel duidelijk dat dit voor herhaling vatbaar was en zodoende wordt volgend jaar 28 en 29 maart de 2e Kennedymars gehouden.

Het programma is: Vrijdag 28 maart: 22.00 uur: start 80km (Kennedymars), 60km en 40kn nachttocht. Maximaal aantal inschrijvingen: 300. Zaterdag 29 maart: 09.00 uur: start 40km dagtocht en 20km. Geen inschrijvingslimiet.

De inschrijfperiode is inmiddels gestart. Er hebben zich al bijna 100 wandelaars ingeschreven voor de vrijdagavond! Al met al belooft het volgens de organisatie weer een fantastisch evenement te worden wat men niet mag missen. De routes voeren weer langs de mooiste stukjes natuur in deze omgeving. Voor het inschrijven en nadere informatie: www.ws78.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.