Mondolia zoekt nieuwe leden

OOSTERHUIZEN – Muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen zoekt nieuwe leden. Een aantal jeugdleden, die vorig jaar lid zijn geworden, hebben inmiddels hun muziekdiploma op zak en stromen door naar het jeugdorkest. Daardoor is er nu ruimte voor nieuwe jeugdleden, die muziek willen leren maken.
Jongens en meisjes die al een instrument bespelen, zijn ook van harte welkom bij de vereniging. Ook volwassen leden zijn welkom, met name voor de instrumentengroepen mandoline, mondharmonica en percussie.
De kinderen die beginnen met muziekles krijgen eerst in groepjes van twee les. Ze leren noten lezen en op een melodica spelen. Na het halen van het diploma kunnen ze naar het jeugdorkest, waar diverse instrumenten worden bespeeld, zoals piano, keyboard, gitaar en drums. Kijk voor meer informatie op www.mondolia.nl of bel 055-3012074.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.