Toernee van de Toekomst op Ericaplein

DIEREN – Het Ericaplein in Dieren staat op vrijdag 15 november van 19.00 tot 20.00 uur volledig in het teken van KPN Glasvezel’s Tournee van de Toekomst: een holografische tour met zangeres Glennis Grace. De zangeres is weliswaar niet echt aanwezig, maar haar hologram valt niet van echt te onderscheiden.
Tijdens de 20 minuten durende concerten kan iemand uit het publiek ook een duet zingen met het hologram op het nummer ‘Wil je niet nog een nacht’. Er volgen nog meer holografische concerten op locaties waar KPN glasvezeldiensten wil gaan aanbieden.
De Tournee van de Toekomst geeft een kijkje in de toekomst. Het laat zien hoe een leven met glasvezel eruit zou kunnen zien, want in 2013 downloaden of streamen consumenten het album van hun favoriete artiest, maar over een paar jaar staan ze misschien wel als hologram geprojecteerd in de woonkamer. KPN wil met deze tour mensen bewust maken van de mogelijkheden van glasvezel en hen op een feestelijke manier inspireren om voor glasvezel te kiezen. Glasvezel wordt pas aangelegd als 30 procent van de inwoners uit een gebied via inschrijving aangeven interesse te hebben in deze ultrasnelle verbinding.
Geïnteresseerden in KPN Glasvezel kunnen zich inschrijven op www.kpn.com/glasvezel of een bezoek brengen aan het tijdelijke informatiecentrum op het Callunaplein. Na de Tournee van de Toekomst vindt er ook een informatiebijeenkomst plaats om 20.30 uur in Theothorne.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.