Axxicom biedt thuishulp

APELDOORN – Hulpbehoevende huishoudens in de gemeente Apeldoorn kunnen vanaf 1 januari 2014 gebruik maken van de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp.
Axxicom ondersteunt de zorg voor dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de woning, wassen, strijken en bedden opmaken. De medewerkers kunnen daarnaast ook helpen bij de boodschappen en maaltijden verzorgen.
Axxicom is blij met het vertrouwen van de gemeente Apeldoorn. Sinds 2007 geldt de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze wet verplicht de gemeente om burgers keuze te bieden uit hulp in natura of een persoonsgeboden budget, waarmee zorg zelf kan worden ingekocht. Axxicom is in ruim honderd gemeenten actief in de thuishulpdienstverlening.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.