Home / Velp / Old men on the back porch in Sem Café

Old men on the back porch in Sem Café

VELP – Voormalig Long Tall Ernie & the Shakers drummer Christiaan Meurs uit Dieren, speelt zijn eerste try-out in Sem Café in Velp, op zaterdag 9 november. Zijn super power bluestrio heet ‘Old men on the back porch’. Meurs speelt samen met gitarist en zanger Bert Meiyer en bassist Robin Teering. Covers uit de jaren ’60 en ’70 worden met veel passie vertolkt. De avond begint om 21.00 uur. Sem Café is te vinden aan de Noorder Parallelweg 25.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.