Structuurvisie Middengebied IJsselsprong aangepast

BRUMMEN – De oude Intergemeentelijke structuurvisie IJsselsprong uit 2008 voor specifiek het middengebied IJsselsprong was niet meer van deze tijd. Daarom hebben de gemeenten Brummen en Zutphen een nieuwe visie opgesteld. Deze wordt tot en met 27 december ter inzage gelegd bij beide gemeenten.

“De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de eerdere visie zijn veel minder woningen, geen doortrekking van de weg vanaf de Oude IJsselbrug door de Hoven, geen geul in de uiterwaarden op korte termijn en de nadere uitwerking van de groene buffer in de Klimaatcorridor”, aldus de Zutphense wethouder La Rose. Voor de rondweg stelt de provincie een inpassingsplan op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.