Willem Tell bestaat 125 jaar

BRUMMEN – De schietsportvereniging Willem Tell in Brummen viert dit jaar haar 125-jarig bestaan. Hiermee is Willem Tell de oudste vereniging van Brummen. Op 3 november vierden de leden dit heuglijke feit met een gezellige middag in de kantine aan de Eerbeekseweg.
Er werd natuurlijk geschoten met de handboog en in een nieuwe discipline, het zogenaamde field target. De leden genoten daarna van een heerlijk buffet, omlijst met live muziek en een goochelaar. Drie ereleden, waarvan er twee meer dan zestig jaar lid zijn, boden een handgeschilderd wandbord aan. Een ander lid vertelde kort over de geschiedenis van de vereniging. Er kwamen bijna honderd leden op de feestdag af. Willem Tell kijkt nu al uit naar het volgende jubileum over 25 jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.