PvdA bezoekt voedselbank Doesburg

DOESBURG – De PvdA fractie Doesburg is op werkbezoek geweest bij de voedselbank in Doesburg. Drie jaar geleden bezochten zij de voedselbank voor het laatst. Sindsdien is het aantal pakketten gestegen van zestien naar veertig. Het aanbod vanuit de groothandel en supermarkten neemt echter af door de crisis. De PvdA wil de voedselbank ondersteunen.
De fractieleden gaan de Doesburgse winkeliers en supermarkten uitnodigen hun niet verkoopbare producten beschikbaar te stellen aan de voedselbank, ook gaan zij de nieuwe wethouder Peter Bollen vragen om de voedselbanken te ondersteunen. De PvdA vindt het belangrijk om mensen die echt hulp nodig hebben, te ondersteunen. Bovendien zorgt de voedselbank ervoor dat er veel minder voedsel wordt weggegooid. Kijk voor meer informatie over de voedselbank op www.voedselbankarnhem.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.