Najaarsuitvoering Micro Toneel

DIEREN – Het is weer bijna zover. Na maanden van repeteren door de spelers en het vlijtig bouwen door de decorploeg, is Toneelvereniging Micro in Dieren er klaar voor om weer de planken op te gaan. Dit keer brengen ze het blijspel De Linkmichel.
Het stuk speelt zich af bij Gasterij Zonneweelde. Krijn Mandersmit is een door geldzorgen geplaagde hotelier. De ruwbouw van zijn hotel staat er, maar helaas… de geldkraan is door de bank dichtgedraaid. Normaal kun je het dan wel schudden, maar niet als er zich een Linkmichel onder het personeel bevindt, die voor veel verrassingen zorgt….

Wie wil weten hoe het zich allemaal verder ontwikkelt, kan komen kijken op 9 november in schouwburg Theothorne te Dieren, aanvang is 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten, à € 9,- per stuk, zijn verkrijgbaar bij Primera Sloot aan het Callunaplein; Libra’s Haarmode aan J. Röntgenlaan 24; Dierense Kledingherstel aan de Van Maasdamstraat 47 of door ze te reserveren via www.micro-toneel.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.