Ontbijten op obs De Krullevaar

BRUMMEN – Op dinsdag 5 november hebben de leerlingen van de Brummense openbare basisschool De Krullevaar op school ontbeten. Deze ‘eetbijeenkomst’ vond plaats in het kader van het nationale schoolontbijt. De leerlingen mochten zelfs in hun pyjama op school komen. Echter, van die mogelijkheid hebben alleen de allerjongste scholieren gebruik gemaakt. Er waren vele ingrediënten voor een heerlijk ontbijt, bruine bolletjes, bruin brood en krentenbollen. Ook was er heerlijk beleg om gebruik van te maken en als bijkomstigheid melk en jus d’orange. Bij de kleutergroep had Jana zelfgemaakte frambozenjam meegebracht. En dat werd zeer gewaardeerd, want de leerlingen besmeerden hun boterhammen veelvuldig met de lekkernij. Het komt regelmatig voor dat kinderen in Nederland zonder te ontbijten naar school gaan. De Krullevaar doet aan het nationaal schoolontbijt mee om het belang van een goede (ontbijt)start te onderstrepen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.