Jaarconcert Muziekcorps der Voormalige Schutterij

DOESBURG – Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg geeft zaterdag 9 november haar jaarconcert Dance in Harmonie. Dit jaar is het thema Dans en zijn er verschillende dansgroepen uitgenodigd om te dansen op de muziekstukken van het orkest. Er is samenwerking gezocht met onze lokale folkloristische dansgroep De Meulenvelders, Vida Studio’s uit Zevenaar, Jazz Dansschool Bertha Huls uit Doetinchem en Chara Dancing uit Wageningen. De stukken lopen uiteen van streetdance tot klassiek ballet en van folkoristische dans tot ballroom. Ook zal het opleidingsorkest spelen op dit concert, wat pas in september is begonnen in een nieuwe opzet. Het concert vindt komende zaterdag (en niet op 2 november, zoals wij vorige week per abuis meldden) plaats in het Martinus Atrium aan de Juliana van Stolberglaan en begint om 19.30 uur. De entree is gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.