Schoolontbijt met burgemeester

BRUMMEN – Burgemeester Joosten van de gemeente Brummen ontving woensdagochtend de leerlingen van groep 8 van de Pancratiusschool uit Brummen. Ze gingen met elkaar in de raadszaal van het gemeentehuis aan tafel voor het zogenaamde Burgemeestersontbijt. Dit gebeurde in het kader van het Nationaal Schoolontbijt.

De kinderen zorgden voor het brood, beleg, iets te drinken en placemats. In totaal nemen zeven scholen uit de gemeente Brummen deel aan het Nationaal Schoolontbijt, in het kader van de Week van het Nationaal Schoolontbijt.

Het Burgemeestersontbijt in meer dan 200 gemeenten is onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt, dat voor het 11e jaar op rij een week lang aandacht schenkt aan te belang van een goed ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet of niet voldoende ontbijten. Elk jaar kiest het Nationaal Schoolontbijt een goed doel dat een donatie ontvangt uit het symbolische bedrag dat elke school afdraagt voor de ontbijtjes. Dit jaar is het goede doel War Child – foto: Harry Hanskamp

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.