Twee uitverkochte zalen KDO

EERBEEK – Toneelvereniging KDO uit Eerbeek hield onlangs haar uitvoering De juffer en de Jongs, in drie bedrijven van Harrem Dijkstra. De zaal was twee keer uitverkocht. De hele avond heeft het publiek plat gelegen, èn dat is nu net waar KDO bekend om staat. In totaal deden twaalf spelers mee. De souffleuse heeft amper hoeven werken; zo tekst vast waren de spelers. Ruim drie maanden oefende KDO om het stuk goed neer te zetten. De Juffer en de Jongs gaat over een freule die zich eenzaam voelt en geldgebrek heeft. De huisarts bemiddelt en zorgt ervoor dat de gebroeders Hooiland bij haar intrekken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.