Liefde, voeding en horror bij Groenhorst Velp

VELP – Liefde, voeding en horror hebben Groenhorst Velp in hun greep. Waar klas één de lovebuzz bezoekt, werkt klas twee aan het thema voeding. Voor klas drie staat in deze Halloween tijd het horrorhouse centraal.

Klas één heeft na de voorbereidingslessen de lovebuzz bezocht waarin met fictieve karakters liefde, relatie en seksualiteit worden behandeld. Het leren ‘nee zeggen’ is daarbij een belangrijk item.
Voor klas twee is het project voeding georganiseerd. Door middel van een gezamenlijk gezond ontbijt, een gastspreker en vele filmpjes en oefeningen wordt de bewustwording van gezond voedsel vergroot bij de leerlingen.
In deze tijd rond Halloween is in Arnhem het horror house opgezet. Initiatiefnemer van dit ‘house’ is Ruben Jansen, oud leerling van Groenhorst Velp. De derdejaars zijn met het vak ckv in groepen naar het horror house geweest. Veel spanning en gillende leerlingen, maar vooral veel enthousiasme bij terugkomst op school.
De leerlingen van de eerste drie leerjaren genieten van de verschillende interessante projecten. Helaas staat deze periode voor klas vier in het teken van de toetsweek. Maar, zij kunnen in de komende maanden weer leuke en leerzame activiteiten tegemoet zien.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.