Bad Shoes topper op Herfstpop

BRUMMEN – In Concordia Brummen werd zaterdag Herfstpop gehouden. De organisatie, de werkgroep Quattro Stagioni bood een popprogramma voor een breed publiek.
De echte rockliefhebbers kwamen allereerst aan hun trekken met de band Gravity. De female fronted hardrock metal coverband uit het oosten van het land brachten hun nummers met plezier en gedrevenheid. Zangeres Evelien, een basgitarist, twee gitaristen en een drummer, allen met veel podiumervaring, brachten een solide optreden.
Daarna was het om half twaalf de beurt aan Bad Shoes (foto) om de inmiddels volgestroomde zaal te vermaken. De band met in haar gelederen gitarist Jan-Willem ten Broek, die sinds enige tijd ook deel uitmaakt van de werkgroep. Deze jonge gasten straalden veel energie uit en namen geen enkele pauze. Langer dan een uur plakten zij vele nieuwe en oude hits uit verschillende genres, zowel Engels- als Nederlandstalig, aan elkaar. Voor een ieder zat er wel een favoriet nummer tussen en dat was te merken aan het enthousiasme van het publiek. De zanger kreeg veel bewondering voor zijn muzikale kwaliteiten en uithoudingsvermogen.
Vooral voor het jongere publiek was er tussendoor en aansluitend dancemuziek.
Na een geslaagde muzikale avond gaat QS-pop nu aan de slag voor de organisatie van Winterpop dat op 2 februari 2013 gepland staat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.