Blue/white Sensation

HALL – Zaal Bello in Hall was vanwege het 75-jarig jubileum van voetbalclub SHE gehuld in vroegere sferen. De zaal ging om 21.00 uur open en konden de eerste bezoekers welkom geheten worden door voormalig portier Andé van de Breme van De Vrienborch in Loenen. Eenmaal binnen konden de bezoekers genieten van 70-er jaren plaatjes, gedraaid door voormalig DJ Laurens Harmsen van De Steeghe. De bezoekers genoten zichtbaar van de sfeer, de muziek en het weerzien van vele ‘oude’ bekenden.
Na deze DJ trad de band ‘The boys are back’ op. Het publiek werd getrakteerd op stevige rockmuziek uit de jaren ’80, nummers als Saturday Night van Herman Brood en You gotta fight van de Beastie Boys knalden uit de speakers bij Bello. Hoewel de mannen van ‘The boys are back’ een druk bestaan hebben en daarom maar weinig optreden, bleek de avond bij Bello zo geslaagd dat besloten werd hier in ieder geval weer terug te keren!

Na deze heftige noten, traden DJ Erik Bertu en DJ Martin van Doorn aan om het publiek met hun muziekkeuze te vermaken. Beiden waren jarenlang vaste en zeer geliefde DJ’s bij De Vriënborch. Na hun aankondiging en de herkenbare tonen van hun begintune, bleek dat de liefde voor deze DJ’s nog niet vergeten was en gelijk stroomde de dansvloer vol en deze bleef tot in de late uurtjes druk bezet.

De deuren naar de snackruimte werden tijdig geopend en zo kon tijdens en na afloop van het feest de inwendige mens verwend worden met een broodje Kebab of een andere snack. Ook kon hier eens rustig bijgekletst worden met (oude) bekenden.

Helaas kwam ook aan deze avond een eind, maar dit werd zo lang mogelijk uitgesteld. De DJ’s waren net als de band zeer enthousiast en juichen een vervolg toe, net als het publiek wat schoorvoetend afscheid nam. Er werd meegezongen, gedanst, gefeest en beleefd tijdens deze geweldige back to the eighties party bij Bello, georganiseerd door de jubileumcommissie van vv SHE dat dit jaar het 75-jarig bestaat viert.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.