MTCD sluit het toerseizoen af

DIEREN – De MTCD e.o. (Motor Tour Club Dieren) heeft eind oktober met negen motorrijders de KoldePotenRit gereden, over een lengte van 128 km. De tocht ging over de mooie Veluwe en via Halte Assel naar Terwolde, voor een gezamenlijke lunch. De voorzitter bedankte de aanwezige motorrijders voor hun inzet en positieve bijdrage. Sinds 16 oktober van dit jaar zijn ze een motorclub met een volledige rechtsbevoegdheid, opgericht bij notariële akte en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het ledental is groeiende en op dit moment hebben ze 22 enthousiaste leden. “We willen de club nog makkelijker bereikbaar maken, vandaar dat we ons de aankomende winter bezig gaan houden met de Website, Facebook, Twitter en sponsoring”, zo meldt Karel Bulten namens MTCD. Voor informatie:
secretaris@motortourclubdieren.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.