Johanna Prick lijsttrekker D66 Bronckhorst

BRONCKHORST – Tijdens de algemene ledenvergadering is de huidige D66-fractievoorzitter Johanna Prick verkozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast zijn na een interne verkeizing tien andere leden op de kieslijst geplaatst. Daarbij verrast nieuwkomer Arjan de Brouwer met een tweede plaats, nog vóór het zittende fractielid Anneke Hacquebard.

Johanna Prick is van beroep rentmeester en was in het verleden werkzaam bij verschillende gemeenten in Gelderland en Brabant. Meestal met de opdracht om slepende (grond)zaken af te werken. Arjan de Brouwer werkt al jaren in overheids- en maatschappelijke organisaties op het grensvlak van (jeugd)zorg en veiligheid, zowel landelijk als regionaal. Eerder was hij raadslid in Breda. Anneke Hacquebard zit vanaf 2002 in de raad, eerst in Hummelo en Keppel en vervolgens in Bronckhorst. Sinds haar pensionering is zij actief als vrijwilliger in projecten op het gebied van hoger onderwijs en ICT.
D66 hoopt met het oog op de landelijke trend op uitbreiding van het huidige aantal van twee zetels. De partij gaat in de gemeente Bronckhorst inzetten op ‘De Menselijke Maat’, mede geïnspireerd door het vele maatwerk dat de gemeente in de toekomst zal moeten leveren.

www.d66bronckhorst.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.