Computerkennis uitwisselen

DOESBURG – De Computer Inloop van Caleidoz in Doesburg is er voor iedereen die belangstelling heeft voor computers. De ervaren hobbyisten kunnen vrijwilliger worden en de digibeten kunnen hun kennis vergroten.
Bij de Computer Inloop zijn vriendelijke vrijwilligers beschikbaar die kunnen helpen bij vragen of die iets nieuws kunnen aanleren. Leeftijd speelt geen rol, er wordt gewerkt op ieders niveau en op ieder gewenst tempo. Wie een eigen laptop of tablet heeft, mag hem meenemen, maar dit is niet nodig. De Inloop is iedere maandag- en woensdagmiddag van 12.30 tot 16.00 uur en op vrijdagmorgen van 9.00 tot 12.30 uur in De Linie 4 in Doesburg. Kosten bedragen 1,50 euro. Aanmelden is niet nodig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.