‘Feest’ nieuw boek over Brummen

BRUMMEN – De Geiten Pers in Brummen heeft een nieuw boek uitgebracht. Het boek ‘Feest’ van Kees ’t Hart gaat onder anderen over zijn huwelijk in 1972 in Brummen en over de feesten die hij daar na zijn trouwdag mocht beleven.
De schrijver Kees ’t Hart woont inmiddels in Den Haag en schrijft romans, poëzie- en verhalenbundels en essays. Hij ontving in 1997 de Piter Jelles Prijs, in 2000 de Multatuli prijs voor De Revue en in hetzelfde jaar de Ida Gerhardt Poëzieprijs voor Kinderen die leren lezen.
‘Feest’ is te verkrijgen bij de bibliotheken in Brummen en Eerbeek of door overmaking van 8 euro op banknummer 29.05.376 op naam van Stichting Must in Brummen. Het boek wordt dan thuis gestuurd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.