Vrouwen van Nu 65 jaar jong

KLARENBEEK – Feest bij de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn van de Vrouwen van Nu. De afdeling heeft de AOW leeftijd bereikt, maar is niet van plan met pensioen te gaan. De jubileumcommissie, Martha Bleumink en Jenny de Beer, had een mooi programma voor de leden in petto.
Martha Bleumink verwelkomde de gasten en zes jubilarissen werden gehuldigd, te weten Meta Elskamp (45 jaar lid), Dienie Imanse (35 jaar), Jannie van Zonnveld (30 jaar) en Geertje Wilbrink, Ety Norde en Willie Neuteboom alle drie 25 jaar lid. Zij kregen een boeket, speldje en oorkonde aangeboden. Tussendoor vertelde Jenny de Beer leuke en opmerkelijke quotes uit de notulen van de afgelopen 65 jaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.