Nieuw seizoen UVV gestart

DOESBURG – De Stichting Unie Van Vrijwilligers (UVV) heeft in september het nieuwe seizoen geopend met een bingo in het soos-gebouw De Bonte Os. De lessen ouderengym op donderdag en koersbal op vrijdag zijn weer opgestart.
De vrijwilligers en donateurs hebben een mooie dagtocht gemaakt naar Giethoorn. Een gids vertelde veel over de omgeving en de middag werd afgesloten met een stamppottenbuffet in Dwarsgracht. De UVV heeft weer een aantal activiteiten voor haar donateurs in de planning. Op 9 november is er een herfstverkoop met zelfgemaakte jam en appeltaartjes. Op 7 december is er een kerstmarkt. Op dinsdag 3 december vindt de sinterklaasbingo plaats en op 17 december is er een kerstviering met een gezamenlijke kerstmaaltijd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.