Dierenkliniek in Brummen weer open in Tuinstraat

BRUMMEN – In de nacht van 26 op 27 september werd Brummen opgeschrikt door een enorme brand. Ondanks de massale inzet van de brandweer kon niet voorkomen worden dat een meubelzaak, de praktijk van de dierenarts en de kamers erboven verwoest werden. De ravage is enorm. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. De bewoners die boven de praktijk woonden konden op tijd wegkomen en er waren geen dieren aanwezig in de praktijk.

“Bij ochtend is goed te zien hoe groot de ravage is. Van onze praktijk is niets meer over. Het enige wat nog herkenbaar is, is het naambord waar ‘Kliniek voor Gezelschapsdieren’ op staat.
Daar sta je dan, zonder praktijk in Brummen. Voor onze klanten kunnen we gelukkig per direct tijdelijk uitwijken naar onze hoofdvestiging in Dieren”, blikt een dierenarts terug.
“En terwijl alles nog aan het bezinken is, staat op 27 september de telefoon roodgloeiend en moet er ontzettend veel geregeld worden. Er breekt een hectische periode aan. We krijgen ook veel hartverwarmende reacties uit Brummen en omgeving. Natuurlijk willen we zo snel mogelijk onze klanten in Brummen weer tot dienst kunnen zijn. Voor hen is het niet altijd even makkelijk om naar Dieren te moeten komen.”

Al snel wordt een nieuw pand aan de Tuinstraat gevonden. De afgelopen weken is er enorm hard gewerkt aan de nieuwe huisvesting aan de Tuinstraat 2C in Brummen. Een aantal firma’s is bereid gevonden op korte termijn te helpen met opbouwen en er is verbouwd en geschilderd.
“We zijn blij dat we vanaf maandag 4 november iedereen weer kunnen ontvangen in Brummen. De openingstijden blijven zoals u die van ons gewend bent; maandag t/m vrijdag tussen 16.00 en 17.00 uur op afspraak en het open spreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. En op dinsdag 5 november hebben wij Open Huis van 8.30 tot 13.00 uur. U kunt terecht voor behandeling van uw dier op deze ochtend, maar u bent ook van harte welkom om gewoon even een kijkje te komen nemen in de nieuwe praktijk. Koffie en thee staan voor u klaar!”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.