Bertram terug naar vertrouwde leverancier

DOESBURG – Bakker Bertram in Doesburg stapt weer over op het vertrouwde brood van de leverancier Bertram & Brood. Sinds september was de Doesburgse bakker overgestapt naar een andere broodleverancier, omdat leverancier Bertram steeds minder afnemers had in deze regio. De hogere dieselprijs zou worden doorberekend aan de Doesburgse bakker, wat hem deed besluiten over te stappen naar een andere leverancier.
Het brood van de nieuwe leverancier, Wiltink uit Doetinchem, werd door de klanten van bakker Bertram aan de Meipoortstraat echter minder gewaardeerd. Klanten meldden vaak dat er sprake was van wisselende kwaliteit. Daarom heeft bakker Bertram besloten om het oude concept weer op te pakken om toch het vertrouwde brood van Bertram & Brood te kunnen blijven leveren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.