Kees van Immerzeel lijsttrekker GroenLinks

DOESBURG – De leden van GroenLinks Doesburg hebben Kees van Immerzeel opnieuw gekozen als lijsttrekker van GroenLinks Doesburg. De afgelopen drie jaar zat Kees al namens GroenLinks in de gemeenteraad. Hij wil zich graag blijven inzetten voor de gemeente.
Van Immerzeel is geboren en getogen in Doesburg en is na een paar omzwervingen weer in zijn geboortestad komen wonen. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij werkt zelfstandig als hydrologisch adviseur. Van Immerzeel wil zich met GroenLinks blijven inzetten voor de minima in Doesburg. Ook een duurzame toekomst vindt hij van groot belang. Daarom heeft hij een studie gedaan naar de mogelijkheden van een waterkrachtcentrale in Doesburg. Inmiddels heeft het Waterschap het idee opgepakt en is de realisatie binnen handbereik.
Van Immerzeel wil zich weer maximaal inzetten voor een sociaal en duurzaam Doesburg.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.