Buschauffeur redt gehandicapte man van spoor

VELP – Een buschauffeur van Connexxion heeft vrijdagavond een gehandicapte man van het spoor gered. Dat gebeurde rond 18.00 uur op de overgang in de President Kennedylaan in Velp. De man kwam op de overgang vast te zitten met zijn elektrische rolstoel.

Gelukkig voor de gehandicapte man kwam op dat moment ook de buschauffeur aangereden. Hij aarzelde geen moment en zette zijn bus stil. Vervolgens heeft hij de gehandicapte man van het spoor afgeduwd. Nadat de gehandicapte man van het spoor af was, is de chauffeur verder gegaan met zijn busrit. In de bus zat ook een aantal passagiers. Zij waren getuige van wat Connexxion als een heldendaad van hun chauffeur ziet, zo laat de vervoerder weten.

Connexxion wil daarom de buschauffeur en de gehandicapte man met elkaar in contact brengen, hetgeen de busmaatschappij komende week hoopt te regelen. Volgens een woordvoerder van Connexxion tegenover Omroep Gelderland, wordt de chauffeur dan ook even in het zonnetje gezet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.