Brummense ondernemers gaan maandelijk borrelen en netwerken

BRUMMEN – Vanaf 1 november is er voor ondernemers uit Brummen en omgeving een maandelijkse netwerkborrel. Op de eerste vrijdag van elke maand van 16.30 tot 18.30 uur is er een algemene ondernemersborrel. Daarnaast is er een OVB-borrel voor de leden van de Brummense ondernemersvereniging op de eerste zaterdag van elke maand, eveneens van 16.30 tot 18.30 uur.

Ondernemers uit Brummen en de omliggende kernen krijgen hiermee een maandelijkse mogelijkheid om elkaar op een vast tijdstip te ontmoeten, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

De ontmoetingen vinden plaats in café-restaurant ’t Kromhout aan het Brummense Marktplein. Dit etablissement zorgt ook voor de hapjes tijdens de maandelijkse ondernemersborrels.

Eigenaar Frank van der Heide van ’t Kromhout, zelf lid van de Ondernemersvereniging Brummen, gaat er van uit dat de maandelijkse ondernemersborrels in een behoefte voorzien. “Regelmatig krijg ik vragen van collega-ondernemers uit Brummen die graag een mogelijkheid zouden willen hebben om elkaar regelmatig in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten.“
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.