Vincent Bijlo gaat naar Mars

DIEREN – Theater RhederArt heeft zaterdag cabaretier Vincent Bijlo met zijn programma Enkeltje Mars op het podium staan in Schouwburg Theothorne. Bijlo gaat naar Mars. Hij wordt huiscabaretier van het nieuwe Nederland dat op de rode planeet zal verrijzen. Nedermars, of Plasterkië, zoals het door sommigen genoemd wordt, zal een Opperland zijn waarbij het oude Neerland schril zal afsteken. De voorstelling begint om 20.00 uur en de kaarten kosten € 15,- per stuk, voor meer informatie en reserveren: www.rhederart.nl

Over de voorstelling van Vincent Bijlo: Het kabinet heeft Vincent Bijlo voorgedragen als huiscabaretier van de planeet Mars. Hij is vereerd, maar hij twijfelt of hij deze functie moet aanvaarden. Bijlo: “Als je op Mars optreedt, kun je na de voorstelling niet naar huis. Sterker nog, je kunt nooit meer naar huis. En bovendien, misschien is het op Mars wel verschrikkelijk saai. Er is natuurlijk geen enkele winkel open op zondag, er is geen wifi, geen politiek, geen crisis, geen werkloosheid, geen euro, geen broeikaseffect (nog niet), er is gewoon helemaal niets om je eens lekker over op te winden. Het kan er flink vriezen, maar een Elfstedentocht zit er niet in; er zijn geen 11 steden (nog niet). Maar daar ga ik, samen met mijn team Marspioniers, verandering in brengen.”

Theater Rheder Art organiseert professionele theatervoorstellingen in Schouwburg Theothorne in Dieren. Van toneel, muziek, cabaret en kindervoorstellingen tot aan zang/dans. De stichting bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten om een gevarieerde/culturele agenda neer te zetten. De foto is gemaakt door Peter Venema.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.