Jubileumconcert Vrouwenkoor Phoenix

BRUMMEN – Zaterdag geeft Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen een bijzonder jubileumconcert met de pakkende titel: ‘Phoenis pakt de koffers uit!’ In ieder koffertje zit een verrassing.
30 Jaar geleden is het koor opgericht en het zingt nog met heel veel enthousiasme onder leiding van dirigent Jan Jaap Nuiver uit Zutphen. Het jubileumconcert wordt gegeven in de Oude kerk (Pancratiuskerk), Kerkstraat te Brummen. Aanvang 20.00 uur.

Tijdens dit concert zingt het 67 leden tellende koor een verscheidenheid aan liederen zowel uit musicals als uit het klassieke en moderne repertoire. Muzikale gasten zijn ook uitgenodigd en zorgen zo voor een vrolijke en gevarieerde avond. Uit de Achterhoek komt het folkloreorkest Yargon, met allerlei soorten muziekinstrumenten met muziek uit verschillende landen. De mannen van Hardkoor uit Brummen brengen sfeervolle Ierse liederen en het Hollandse lied ontbreekt ook niet op hun repertoire. De presentie van dit ludieke programma is in handen van Toneelgroep Bravo.
Phoenix wordt begeleidt aan de piano door Tatiana Lyrana uit Brummen. De kaarten zijn te koop bij: de leden van Phoenix, Stomerij Excellent, Ambachtstraat te Brummen Drogisterij Troost, Ambachtstraat te Brummen, op de website www.vrouwenkoorphoenix.nl en ’s avonds bij de kerk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.