Oliebollen voor Ouderenfonds

EERBEEK – De Stichting Ouderen Fonds Eerbeek (voorheen ANBO) houdt op 8 en 9 november haar jaarlijkse oliebollenactie. Op donderdagavond zullen er in twee ploegen ruim 10.000 oliebollen worden gebakken. Vrijdagochtend worden de oliebollen vanaf 9.00 uur aan de deuren verkocht.
Voor 5 euro koopt u tien oliebollen of vijf appelbeignets. Wie niet thuis is, maar wel oliebollen wil kopen, kan bellen met Ineke Draaijer: 06-23152534. Op vrijdagavond na 18.00 uur worden de oliebollen dan thuis bezorgd. Kopers kunnen ook op vrijdag terecht bij het Enknest aan de Enkweg in Eerbeek, vanwaar de verspreiding plaatsvindt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.