Oktoberfest bij Polysport op voorhand succes

DIEREN – Bij Polysport Activiteitenpark en Catering in Dieren kunnen liefhebbers vrijdag los gaan op muziek van Alpenpower (leden van Palimeger Spatzen) en veertienmans Feestorkest Die rote Nasen tijdens een heus Oktoberfest. Eigenaar Patrick Peters: “Ik heb het aan de bar met bargasten verzonnen. Via Facebook kwamen er veel reacties binnen, ik maakte een website en posters en inmiddels zijn er al vele kaartjes verkocht.”
De bediening is deze avond gehuld in dirndls en lederhosen. Het is leuk als de gasten ook in kledij komen, maar dit is niet verplicht. Uiteraard zijn er Duitse snacks verkrijgbaar, zoals brattwurst en beenham en staan de lange houten tafels vol met liters bier.
De entree bedraagt 10 euro per persoon. Reserveren kan via info@polysport.nl of tel. 0313 – 414971. Kaartverkoop vindt daarnaast plaats bij Polysport aan de Admiraal Helfrichlaan 89.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.