Fashion meets Art bij Only for Men in Desburg

DOESBURG – De superstore ‘Mensperience’ in Doesburg van herenmodeketen Only for Men, houdt in het weekend in samenwerking met de Culturele Zondag Doesburg het evenement Only for Art.

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. In dat kader vindt op 26 en 27 oktober Only for Art plaats. Tijdens deze dagen zet de Mensperience store de deuren open voor de artistieke man. Want wie zegt dat mannen niet van kunst houden?
De voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg zal worden omgetoverd tot een prachtige expositieruimte, waar zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenaars uit Doesburg samenkomen om hun bijzondere werken aan het publiek te tonen. Doesburg laat zich van haar mooiste kant zien. Zorg dat je erbij bent!

Only for Men Mensperience is zaterdag 26 oktober open van 9.30 tot 17.00 uur en zondag 27 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.