60-jarig huwelijkspaar Louwsma

DIEREN – Op maandag 21 oktober vierden de heer en mevrouw Louwsma-De Boer hun 60-jarig huwelijk. Namens het college van burgemeester en wethouders overhandigde burgemeester Van Wingerden een boeket bloemen en het boek de Canon van Rheden.

De heer Dirk Louwsma is geboren op 29 april 1927 en mevrouw Mina Louwsma-De Boer op 11 april 1929, beiden in het Friese Birdaard. In dit dorpje hebben ze elkaar gevonden voor het leven, op de brug over de Dokkumer Ee.
Na hun huwelijk in 1953 in de gemeente Ferwerderadeel, zijn de heer en mevrouw Louwsma verhuisd naar Ermelo en vervolgens naar Arnhem. Toen alle kinderen de deur uit waren, is het echtpaar Louwsma in Dieren gaan wonen. Het paar heeft 7 kinderen, 23 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.