Maak een eens presentje voor Zon in schoorsteen

BEEKBERGEN – De afdeling Dorpenstreek van de Zonnebloem gaat ook dit jaar weer de actie ‘Zon in de schoorsteen’ organiseren. De bedoeling van deze actie is om hulpbehoevenden, ouderen, lichamelijk gehandicapten, enz. een leuk cadeautje rond de Sinterklaasviering te kunnen bezorgen. Deze actie is echter alleen bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen.
Hiertoe worden winkeliers, clubs en andere personen benaderd met de vraag of zij een klein pakje willen maken. Dit pakje mag vergezeld gaan van een gedicht of een surprise, maar dat is geenszins verplicht. Vrijwilligers en Zwarte Pieten van de afdeling Dorpenstreek – Beekbergen en omliggende doren – verspreiden deze pakjes eind november/begin december aan gasten van de Zonnebloem, maar ook aan mensen die zijn opgegeven door bijvoorbeeld een huisarts of predikant.
Wij willen graag zoveel mogelijk mensen een pakje kunnen bezorgen om zo inderdaad een beetje zon in de schoorsteen te kunnen brengen voor mensen die het in deze tijd van het jaar vaak al moeilijk genoeg hebben.
Wie wil meehelpen om deze actie ook dit jaar weer succesvol te laten worden, kan contact opnemen met het e-mailadres: dorpenstreek @gmail.com of per telefoon: 055-5422453.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.