Wereldbands op Rocktober Klarenbeek

KLARENBEEK – Zaterdag houdt Kegelrock Klarenbeek en Vriemel(pop) samen met Music and Entertainment, voor de vierde keer het Rocktoberfestival. Deze editie zal opnieuw plaats vinden op het Dokter Blok Plantsoen aan de Sparrenweg/Bosweg in het centrum van Klarenbeek.

Werkgroep Rocktober heeft weer een mooi Tribute Toprogramma gepland voor de rockers uit Klarenbeek: Rolling Stones, Rammstein en Rage Against The Machine. Vannstein is de band die Rammstein gaat vertolken. Ich Will en Du Hast zullen zeker voorbij gaan komen op het podium. Alle Rolling Stones klassiekers worden gespeeld door de band JPR Strinxband. Rage Against The Machine (RATM) met hun megahit "Killing in the name Off" wordt performed door Rage on Stage.
DJ’s Han & Arie zullen tussen de optredens door hun rock dvd’s laten zien op groot DVD scherm. Rockclips van Black Sabbath tot Sepultura en van Metallica tot U2 en nog veel meer. En wat is Rocktober Klarenbeek zonder de traditionele Whhhhhooooooh Competie? Voor meer informatie over dit jaarlijks terugkomend evenement: www.rocktoberklarenbeek.nl. Vanaf 16 jaar is ieder welkom op het Rocktoberfestival. De entree bedraagt € 7,50. Tevens zal er wederom een snackwagen staan voor een lekkere snack of patatje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.