Activiteiten in ’t Trefpunt

VELP – Inloophuis ’t Trefpunt is een plek voor gezellige ontmoeting en voor een luisterend oor. Daarnaast is er meer te doen aan de Thorbeckestraat 29 in Velp. De inloop en de kledingshop zijn open op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 13.00 tot 16.00 uur.
Een paar nieuwe hobbyclubs starten hun activiteiten ook in ’t Trefpunt. Deelnemers betalen alleen de materiaalkosten. De activiteiten zijn altijd ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur. Op maandag en woensdag worden er kaarten gemaakt. Op vrijdag maken de deelnemers sieraden. Op zaterdag staat bloemschikken centraal. Opgeven kan via 06-33059094.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.