Eerbeekse Schaakclub

EERBEEK – Op de wekelijkse clubavond van de Eerbeekse Schaakclub werd donderdag de eerste ronde van het jaarlijkse drieslagtoernooi gespeeld. Er waren 13 deelnemers en die speelden elk drie partijen tegen wisselende partners. Het betekent dat iedere speler maximaal drie punten kan scoren en Paul van Berkum was de enige die daarin slaagde. Een heugelijk feit, het vermelden zeker waard is dat er dit seizoen in de persoon van Bert Buys, na de komst van Mark Koetsier, zich een tweede nieuweling op de club meldde.
Donderdag 24 oktober wordt de onderlinge competitie hervat en tevens wordt de eerste OSBO wedstrijd van dit seizoen gespeeld, tegenstander is het team van Zutphen 3.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.